welke vliegtuigmaatschappij?

  • erik

    Juli 2007 naar Zakynthos, via Holland International. Wie weet welke vliegtuigmaatschappij ons hierheen gaat brengen? Keuzemogelijkheden: ArkeFly, Martinair en Transavia, maar……. welke gaat het worden?

    Groeten van Erik

  • Astrid

    volgens mij vliegt Holland International met TUI. Die maken gebruik van hun eigen vliegtuigen of combineren met Arkefly. Meest gebruikte vliegtuig is Airbus 380 voor +/- 200 passagiers. Grotere vliegtuigen worden niet gebruikt, daarvoor is de start / landingsbaan van Zakynthos niet lang genoeg. Bijna alle vliegtuigmaatschappijen gebruiken het “a la carte” systeem, dus koffie / thee / broodjes etc. uitsluitend tegen betaling. Alleen Martinair deelt nog gratis koffiet etc. uit (althans in oktober 2006 nog wel)

    Wel eens op Zakynthos geweest ? Veel plezier alvast

  • erik

    Hoi Astrid,

    Nee, nog nooit op Zakynthos geweest. Wel op Kreta, in 1996. Toen met Air Holland en aangezien Holl. Intern. schijnt te vliegen met Arkefly bestaat de kans dat we in hetzelfde toestel komen te zitten. Dank voor je antwoord. Vlieg je zelf dit jaar nog de lucht in? (hahaha) En zo ja, waar naartoe?

    Groet van Erik

  • ilse

    Die vliegen met Arke fly op zakynthos met een tussenlanding op de terugweg in Corfu.

  • WillemT.

    Enige jaren geleden moest ik vanaf Zakhynthos op weg naar Schiphol een tussenlanding maken op Corfu en moest het wegverkeer stoppen, is dat nog steeds zo?

  • mirella

    hahahah klinkt inderdaad echt iets voor griekenland alsof de trein langs raast niemand meer doorrijden.

  • Mario

    Vorig jaar inderdaad ook tussenstop op corfu, daardoor wel uitgekeken op corfu dat het nog zo groen was in juli dus daarom dit jaar corfu dus weer in het vliegtuig van ook Arkefly hopelijk beter dan vorig jaar vond het niet zo geweldig maar ja het is maar paar uurtjes!

    Al bij al leuk eiland maar ze moeten wel gaan vernieuwen want het ziet er allemaal een beetje vies en onverzorgd uit, maar dat was onze persoonlijke ervaring

    grtz mario

    www.kluivie.nl (met veel foto's van zakynthos)